2016 Mukilteo Schiet Wikipedia



De 20-jarige bekende schuldig te zijn aan drie gevallen van moord met voorbedachten rade en twee gevallen van poging tot moord wegens het verwonden van twee andere slachtoffers, meldde de krant The Daily Herald van Everett. De man uit de staat Washington die ervan wordt beschuldigd vrijdagavond op een feestje drie mensen te hebben vermoord met een AR-15, heeft de instructiehandleiding van het geweer gelezen vlak voordat hij het vuur opende, zo blijkt uit rechtbankverslagen. EVERETT, Washington – Allen Ivanov, die afgelopen zomer zijn nieuw aangeschafte geweer meenam naar een Mukilteo-huisfeest en drie mensen doodde, is donderdag veroordeeld tot levenslang zonder voorwaardelijke vrijlating. Hij bekende schuldig te zijn aan drie gevallen van moord met voorbedachten rade in de sterfgevallen, plus twee gevallen van poging tot moord wegens het neerschieten op andere aanwezigen, volgens aanklachtdocumenten verkregen door PEOPLE. Ivanov sms’te twaalf uur voor de aanval een vriend, waarin hij zei dat hij vóór de schietpartij een wapenveiligheidscursus zou volgen, omdat hij het niet ‘verprutsen’ wilde, aldus de gerechtelijke documenten. Allen Ivanov, 20, had schuldig gepleit aan drie aanklachten van moord met voorbedachten rade en twee aanklachten van poging tot moord voor de schietpartij in juli 2016 waarbij Jake Long, Jordan Ebner en Anna Bui, alle 19, omkwamen.



Gerechtsdocumenten, geschreven door rechercheur John Ernst van de Mukilteo-politie, zeggen dat Ivanov het huis in de wijk Chennault Beach kroop met een AR-15-geweer dat hij een week eerder had gekocht. Het geweer was zo nieuw dat hij de handleiding moest lezen om het te bedienen terwijl hij in zijn auto zat buiten het huis waar een feestje gaande was. Ivanov, 20, bekende op 19 december schuldig te zijn aan drie aanklachten wegens moord met voorbedachten rade en twee aanklachten wegens poging tot moord. Vervolgens nam hij het geweer mee naar het feest en kroop het huis uit, waar hij werd ontdekt door een man die het feest bijwoonde. “De man zei: ‘Nee, nee, nee'”, aldus het gerechtelijk document, zoals gerapporteerd door NBC News. “Ivanov verklaarde dat hij ‘bang’ was, hij zette de keuzeschakelaar van het wapen om om te schieten en schoot de man neer.” Door te zeggen dat “het leven kostbaar is” en dat hij “hopeloos, suïcidaal en verontwaardigd” was op de dag van de schietpartij op Mukilteo, gaf Ivanov aanvullende details over wat er op de tragische dag gebeurde.

Naarmate De Misdaadcrisis Verergert, Nemen De Lokale Bewoners De Persoonlijke Veiligheid Serieus



Op 30 juli 2016 vond een massale schietpartij plaats tijdens een huisfeest gehouden door studenten van de Universiteit van Washington en Kamiak High School in de gemeenschap van Mukilteo. Een 19-jarige man die zaterdag op een feestje in een buitenwijk van Seattle drie mensen doodschoot, was zo onbekend met zijn nieuw aangeschafte AR-15 semi-automatische geweer dat hij zijn auto aan de overkant van de straat parkeerde en vlak daarvoor de handleiding van het vuurwapen las. Een van de slachtoffers bij de dodelijke schietpartijen in Mukilteo was een van onze studenten, Anna Bui. Onze gedachten gaan uit naar haar familie en vrienden voor hun verschrikkelijke verlies. Sommigen van jullie kennen Anna of Allen, of allebei, ongetwijfeld en zullen diep geschokt zijn door dit nieuws. Hij kocht in de dagen vóór de schietpartij een geweer in AR-15-stijl met twee 30-schots clips, zeggen de autoriteiten. Hij had het wapen nog nooit afgevuurd voordat hij naar het huisfeest ging, en hij was zo onbekend met de werking ervan dat hij buiten het feest ging zitten en de instructiehandleiding van het vuurwapen las voordat hij begon te schieten, aldus de politie.

  • Op alle vijf straffen stond ook een extra vijf jaar voor het gebruik van een vuurwapen.
  • Ivanov, 20, bekende op 19 december schuldig te zijn aan drie aanklachten wegens moord met voorbedachten rade en twee aanklachten wegens poging tot moord.
  • Negentig minuten na de schietpartij werd een verdachte, geïdentificeerd als de 19-jarige Allen Christopher Ivanov, gearresteerd nabij Chehalis.
  • Hij noemde haar ook zijn ‘droommeisje’, volgens gerechtelijke documenten, en was jaloers nadat hij foto’s van haar met andere jongens op Snapchat had gezien, meldde The Seattle Times.


Negentig minuten na de schietpartij werd een verdachte, geïdentificeerd als de 19-jarige Allen Christopher Ivanov, gearresteerd nabij Chehalis. Op 2 augustus werd hij beschuldigd van zware moord, poging tot moord en mishandeling; en hij pleitte op 22 augustus niet schuldig aan alle aanklachten. Op 19 december 2016 zag Ivanov af van zijn recht om tegen zijn straf in beroep te gaan, om de doodstraf te vermijden en bekende hij schuldig te zijn aan de moorden.

Dodelijk Ongevalsonderzoek Gaande Nadat Auto Van De I-5 Afgaat En Op De Federal Way Road Belandt



“Ivanov verklaarde dat hij om ongeveer 22.00 uur op de plaats van de moord verscheen, aan de overkant van de straat parkeerde en toekeek”, schreef Ernst. KOMO News meldde dat Allen de politie vertelde dat hij enkele maanden eerder de relatie met Anna had verbroken, maar dat hij er spijt van had dat hij de relatie met haar had verbroken. Hij noemde haar ook zijn ‘droommeisje’, volgens gerechtelijke documenten, en was jaloers nadat hij foto’s van haar met andere jongens op Snapchat had gezien, meldde The Seattle Times. Ivanov, 20, schoot en doodde drie mensen, en verwondde een vierde op 30 juli 2016 – kort na de aankoop van een AR-15 geweer. Hij was boos over zijn ex-vriendin Anna Bui en hoe ze na hun breuk verder was gegaan met haar leven. Ivanov schoot Bui, Jake Long en Jordan Ebner – allemaal 19 jaar oud – dood op een klein feestje in een Mukilteo-huis. De politie schreef maandag in een waarschijnlijke oorzaakverklaring dat Ivanov de moorden bekende en dat hij het deed omdat hij boos was dat zijn ex-vriendin, Anna Bui, na hun recente breuk verder leek te gaan met haar leven.

  • Ivanov schoot Bui, Jake Long en Jordan Ebner – allemaal 19 jaar oud – dood op een klein feestje in een Mukilteo-huis.
  • Lokale autoriteiten stopten het voertuig waarin hij reed, dat overeenkwam met het voertuig beschreven door getuigen, nadat de politie van Mukilteo verdachte beschrijvingen had gedeeld met lokale instanties, zei Travis zaterdagochtend op een persconferentie.
  • Hij werd ook beschuldigd van poging tot moord met voorbedachten rade bij de verwonding van Will Kramer, die onlangs werd vrijgelaten uit het Harborview Medical Center.
  • De instructiehandleiding van het vuurwapen vlak voor de aanval, schreef de politie in een verklaring over de waarschijnlijke oorzaak die maandag openbaar werd gemaakt.
  • Een 19-jarige man die zaterdag op een feestje in een buitenwijk van Seattle drie mensen doodschoot, was zo onbekend met zijn nieuw aangeschafte AR-15 semi-automatische geweer dat hij zijn auto aan de overkant van de straat parkeerde en vlak daarvoor de handleiding van het vuurwapen las.


Ivanov had het aanvalswapen ongeveer een week voor de aanval gekocht en zei dat hij van plan was het te gebruiken voor schietoefeningen en dat hij zich deze maand had aangemeld voor een cursus wapenveiligheid, schreef Mukilteo-politie-rechercheur John Ernst in de waarschijnlijke oorzaak stelling. Ivanov werd donderdag veroordeeld tot drie levenslange gevangenisstraffen zonder mogelijkheid tot vervroegde vrijlating voor de moorden.
natural and regular
corsetti caniave bra and panty set pink
bondage handcuffs